Лидия Узунова – търговски директор на Алдагот“, компанията производител на

...
Лидия Узунова – търговски директор на Алдагот“, компанията производител на
Коментари Харесай

„Шеф под прикритие“ става търговски директор на фирма за месни продукти

Лидия Узунова – търговски шеф на „ Алдагот “ , компанията производител на месните артикули под марката „ Еленко “, получава тежката задача от самия Еленко Маринов да го съставлява в. Самият той посвещава целия си живот на работа в сектора. През 1975 година се дипломира като инженер-технолог в Института по хранително-вкусова индустрия в Пловдив, а през 2000 година основава компанията. От кайма, кебапчета, кюфтета, сурово-пушени салами до шунки и пастети – целият подбор залага на остарели предписания и натурални подправки отпреди 40 години. Различното са единствено новите технологии и машини, които спомагат за високото продуктово качество.
 Лидия Узунова NOVA
Лидия Узунова работи от 15 години като търговец, само че за първи път получава опцията да се потвърди на позицията търговски шеф. Приема задачата, с цел да се запознае с индустриалните процеси на процедура. От дългокоса брюнетка се трансформира в русокоска с къса коса и шини, и шансът някой да я разпознае клони към нула. Легендата е, че компанията снима рекламен филм за набиране на нови чиновници, а Марго е чиновник, който би трябвало да се образова.
Първия ден тя влиза в предприятието за произвеждане на кебапчета и кюфтета в Костинброд под надзора на 65-годишната Димитрина, която се движи със скоростта на светлината. В очите на Марго дългогодишната работничка Диди наподобява като робот на забързан кадър, за който машина, работеща на 100 оборота, е проблем единствено в случай че би трябвало да падне на 20.
 Лидия Узунова NOVA-->
Ден втори отваря вратите на свинекомплекса в Сливница , където Марго е посрещната от 28-годишния ветеринарен доктор Тодор. Може ли младата жена да прекара 50 свине от една постройка в друга и мъчно ли е да се слагат инжекции на животинче, малко по-голямо от женска длан, Марго ще би трябвало да разбере единствено за един работен ден под вещото попечителство на отдадения към специалността си Тодор.

На третия ден в индустриалното дружество в Костинброд Марго е посрещната от 48- годишната Наталия, която демонстрира извънредно самообладание и човещина към новата работничка.
Четвъртият ден изпраща Марго в сушилнята при Теодора, която прави тежката и повтаряща се работа със забележително успокоение и усмивка.
 Лидия Узунова NOVA
Не пропускайте да видите по какъв начин наподобяват сълзите от благополучие на хората, получили оценка за ежедневния си труд и какви изненади е подготвил Еленко Маринов за отдадените си чиновници в новия епизод на третия сезон на „ Шеф под прикритие “ на 11 февруари от 21.00 ч. единствено по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР