Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев при

...
Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев при
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардите откриха консултациите при Радев - обитателят на Дондуков 2 демагогства, Кирил Петков каза докъде са стигнали пазарлъците за новия кабинет

Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев при президента Румен за сформиране на държавно управление.

Очаква се двамата да разкрият пред президента, който ги назначи за служебни министри в първия си длъжностен кабинет за тази година, до каква степен са стигнали с договарянията за сформиране на държавно управление.

Минути преди 9 часа, в залата влезе Кирил Николов, съпроводен от двама свои сътрудници. С тях е и Асен Василев.
свързани новини75574преди 20 часа99066преди 21 часа
" Убеден съм, че съзнавате каква голяма отговорност ляга върху вас ", обърна се към тях Румен Радев.

Тази година организирахме три пъти избори за Народно заседание. Три пъти тази година връчвам мандат на разнообразни парламентарни групи, регистрира Радев.

" Знаете, че двете служебни държавни управления, които назначих, стабилизираха страната. Те сътвориха една добра основа за ръководство. Вие доста добре знаете това и знаете, че едно дейно ръководство може да съществува единствено, в случай че има взаимно доверие сред сътрудниците. Времето на едноличната премиерска власт завърши. Президентската институция е отворена за другарство с едно бъдещо държавно управление ", продължи жителят на " Дондуков " 2.

" Благодаря за поканата. За нас е чест да се забележим още веднъж. Поздравявам ви за изборната победа. Това, което се случи в изборната нощ, както при нас, по този начин и при вас, носи голяма отговорност. Ясно ни е, че на България й е нужно постоянно държавно управление. От тази позиция желая да ви уверя, че ние сме взели тази отговорност в действителност драговолно и в най-скоро време се надяваме да ви представим кабинет от коалиция от четири партии. Ние излъчвахме директно всички договаряния и очертахме 18 работни групи, всяка от които очерта сред пет и 10 страници от ограничения. Успяхме да създадем съдружен документ, който беше приключен нощес в среднощ, който обобщаваше всички наши диалози и полемики. Ние избрахме правилото на пропорция - всяка една от партиите в тази коалиция да бъде близко показана до техните гласове. Радвам се да кажа, че диалозите до този миг минаха на градивен звук. Хубава друга вест е, че по отношение на политиките, на над 90% имахме общи политики това, което осъзнахме, че без значение дали човек има лява или дясна идеология, или в центъра, както сме ние, България има потребност от положителни приходи, да си върне българите от чужбина, автомагистрали, безвредни язовири. Разговорите не престават “, съобщи Кирил Петков.

След това диалозите сред двете страни продължиха без наличието на медиите, които бяха помолени да изоставен залата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР