Лидерите на най-богатите демокрации в света от групата Г-7 се

...
Лидерите на най-богатите демокрации в света от групата Г-7 се
Коментари Харесай

"Да уморим руската военна машина от глад": Лидерите от Г-7 засилват санкциите срещу Русия

Лидерите на най-богатите демокрации в света от групата Г-7 се договориха да засилят глобите против Русия и дадоха обещание финансова поддръжка за Украйна.

Срещата се организира в Япония. Те са безапелационни, че се опълчват на " противозаконната, неоправдана и непровокирана " война на Москва в Украйна.

Европейски Съюз ще насочи апел към Пекин да ускори натиска върху Москва

По-нататъшните наказания и ограничения имат за цел „ да усилят разноските за Русия и тези, които поддържат нейните военни старания “, споделиха водачите на Г-7 в изказване.

Те подчертаха, че новите наказания имат за цел " уморят съветската военна машина от апетит ". „ Ние ще разтеглим нашите дейности, с цел да подсигуряваме, че износът на всички продукти, сериозни за експанзията на Русия, в това число тези, употребявани от Русия на бойното поле, е стеснен във всички наши юрисдикции “, се споделя в изказването.

По-рано през днешния ден представител на съветската администрация разгласи, че силите на Москва ще правят отстъпка от десния бряг на река Днепър

Това ще включва „ експорт на индустриални машини, принадлежности и други технологии, които Русия употребява, с цел да възвърне своята военна машина “. Ключовите браншове, към които ще са ориентирани глобите включват произвеждане, строителство и превоз, както и бизнес услуги.

Лидерите на Г-7 бяха безапелационни, че ще задължението за финансова, филантропична, военна и дипломатическа поддръжка по отношение на Украйна остава толкоз дълго, колкото е належащо. 

Русия се пробва да превземе града от предишното лято

Освен това водачите подчертаха, че мирът „ не може да бъде осъществен без цялостното и абсолютно евакуиране на съветските войски и военно съоръжение “. Те прибавиха, че заканите от страна на Русия за потребление на нуклеарно оръжие са „ неприемливи “.

Европейският съюз от своя страна приканиха Китай да " притисне Русия да спре военната си експанзия ". Председателят на Съвета на Европейски Съюз в петък Шарл Мишел акцентира, че Европейски Съюз ще остане " корав " на полезностите си и ще пази ползите си.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР