Лидерите на Г-7 казаха днес, че западните съюзници са решили

...
Лидерите на Г-7 казаха днес, че западните съюзници са решили
Коментари Харесай

Г-7: Западът ще отреже някои руски банки от системата Суифт

Лидерите на Г-7 споделиха през днешния ден, че западните съдружници са решили да отрежат " някои съветски банки " от интернационалната система за междубанкови разплащания Суифт, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1195
В изказването, направено със взаимна декларация, оповестена от канцеларията на френския президент, не се показва тъкмо кои съветски банки ще бъдат наранени. В него се добавя, че скоро ще бъде основана трансатлантическа работна група за съгласуваност на глобите против Русия.

Междувременно шефът на европейската дипломация Жозеп Борел сподели, че външните министри на Европейския съюз ще одобряват по-късно през днешния ден на виртуална среща трети пакет наказания против Русия, които ще включват изключване на някои съветски банки от системата Суифт.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1195  Българска социалистическа партия не поддържа икономическите наказания на Европейски Съюз за Русия Българска социалистическа партия не поддържа икономическите наказания на Европейски Съюз за Русия  Британският външен министър разгласи, че поддържа всички британци, искащи да се борят в Украйна Британският външен министър разгласи, че поддържа всички британци, искащи да се борят в Украйна  Зеленски: Украинската делегация ще се срещне с съветската Зеленски: Украинската делегация ще се срещне с руската
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР