Лидерът в Премиър лийг Арсенал гостува на Спортинг (Лисабон) в

...
Лидерът в Премиър лийг Арсенал гостува на Спортинг (Лисабон) в
Коментари Харесай

Съставите на Спортинг и Арсенал

Лидерът в Премиър лийг Арсенал гостува на Спортинг (Лисабон) в първи 1/8-финален конфликт в Лига Европа. " Топчиите " стигнаха до тази фаза, откакто завоюваха група " А ", до момента в който португалският гранд преодоля без проблеми Мидтиланд в плейофния кръг след общ резултат 5:1. Преди това " лъвовете " играха в Шампионската лига, само че приключиха на трето място в група с Тотнъм и Айнтрахт.

Микел Артета е направил шест промени спрямо трагичния дуел с Борнемут през уикенда. Мат Търнър по традиция застава на вратата за мачовете от Лига Европа. Бен Уайт се завръща отдясно на защитата. Якуб Кивиор дебютира за Арсенал след прехвърлянето си от Специя през януарския трансферен прозорец. Жоржиньо и Гранит Джак стартират като титуляри в халфовата линия, а Рийс Нелсън, който донесе успеха на Арсенал в дуела против Борнемут, започва за първи път от 9 ноември.

В състава на Спортинг има единствено една изненада. Бившият футболист на Арсенал Ектор Белерин е получил травма по време на вчерашната подготовка. Вместо него стартира Рикордо Есгайо. Иначе домакините излизат в нормалната групировка 3-4-3.

Спортинг: Адан, Жустс, Коатес, Инасио, Есгайо, Гонсалвеш, Морита, Рейш, Едуардс, Паулиньо, Тринкао

Арсенал: Търнър, Уайт, Салиба, Кивиор, Зинченко, Джака, Жоржиньо, Сака, Виейра, Нелсън, Мартинели

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР