Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е много близо до завръщане във

...
Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е много близо до завръщане във
Коментари Харесай

Фулъм ще подсилва защитата си с двама от Ливърпул

Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е доста покрай завръщане във Висшата лига. „ Котиджърс “ седят безапелационно преди всичко, с преднина от 11 точки пред втория Борнемут. По тази причина лондончани към този момент стартират да мислят за лятната селекция, която наподобява, че започва с укрепване на отбраната.

„ The Express “ написа, че от „ Крейвън Котидж “ са набелязали двама бранители на Ливърпул. Става дума за Неко Уилямс и Джо Гомес. Първият мина чартърен при лондончани през януари чартърен до края на сезона. Той към този момент е оставил положително усещане в управлението на Фулъм, които ще се опитат да го вземат още веднъж чартърен или даже да му изплатят правата през лятото.

„ Котиджърс “ също се интересуват и от централния бранител Гомес, който започва в единствено един мач от Висшата лига през този сезон за мърсисайдци. Английският национал, който дойде на „ Анфийлд “ от Чарлтън, е оценен на към 23 милиона паунда от Ливърпул и това може да се окаже препъни камък за лондонския клуб.

Ситуацията на 24-годишния Гомес също се следи от близко от Уест Хем, Нюкасъл и Тотнъм.

Първоначално британският бранител бе измежду титулярите на Юрген Клоп дружно с Върджил ван Дайк преди да получи тежка травма през ноември 2020 година. Жоел Матип обаче затвърди мястото си в титулярния състав през този сезон, а лятното попълнение Ибрахима Конате е пожеланият от немския експерт трети избор. Въпреки това Клоп настоя още през декември, че към момента цени качествата на Гомес и го вижда като голяма част от бъдещето на Ливърпул.

Liverpool set £23m asking price as Fulham plan double raid in summer transfer window
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР