Лидерът по продажби на бира у нас - Карлсберг България,

...
Лидерът по продажби на бира у нас - Карлсберг България,
Коментари Харесай

Карлсберг България има нов шеф

Лидерът по продажби на бира у нас - " Карлсберг България ", има нов ръководещ шеф, оповестиха от компанията. На позицията застава Денис Шерстенников. Деян Беко, който изпълняваше длъжността до неотдавна, поема ръководството на " Олимпик Брюърис " в Гърция.

" Бизнесът на Карлсберг в България бележи забележителен растеж през последните години, само че ни следва да предприемем редица основни действия и нововъведения, които да движат компанията напред ", разяснява Шерстенников.

Новият ръководещ шеф стартира кариерата си в " Карлсберг Груп " през март 1999 година и от този момент е заемал разнообразни старши мениджърски позиции в областта на маркетинга и продажбите - вицепрезидент Маркетинг в " Пивоварни Балтика ", Русия и вицепрезидент Маркетинг за район Източна Европа на Карлсберг Груп.

През ноември 2013 година е назначен на позиция Управляващ шеф на " Карлсберг Беларус ". Година по-късно, Денис Шерстенников управлява сливането на две пивоварни на " Карлсберг Груп " в Беларус в една компания - пивоварна " Оливария " - която се трансформира в пазарен водач в страната, поредно постигаща мощно показване със забележителен органически растеж.

" Карлсберг България ", производител и на бирите " Пиринско " и " Шуменско ", записа мощна първа половина на годината с увеличение на размера с 18 на 100, демонстрират данни на анализаторската организация Nielsen A/S за всички компании в сектора.

Така към края на юни тя е нараснала пазарния си дял до 30,3%, което я прави водач в страната. Изчисленията на организацията сочат, че в България за първите шест месеца на 2017 година най-голямата бирена марка е " Пиринско ", като тя е и главният мотор да резултатите на производителя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР