Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов продължава да мечтае за връщането

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов продължава да мечтае за връщането
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов продължава да мечтае за наборната армия

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов продължава да мечтае за връщането на наборната военна работа .

Това излиза наяве от негова позиция във " Facebook ".

В началото на седмицата първите претенденти за срочна работа в доброволния запас на Българската войска започнаха своята подготовка в Националния боен университет " Васил Левски ".

Искрено се веселя, че дружно с моя екип във военното министерство и с народните представители от Вътрешна македонска революционна организация създадохме опцията за доброволна военна работа. Тя е за период от 6 месеца, като през това време на доброволците им се пази работното място.

Ако те решат да постъпят на държавна работа след това, то имат преимущество при равни условия, напомня Красимир Каракачанов.

Защитата на Отечеството е освен парламентарен дълг на всеки български жител. Нещо повече, за нас това е първата стъпка към връщането на наборната военна работа - акт, за чието приемане ние от Вътрешна македонска революционна организация настояваме и който - както прогнозирахме - от ден на ден се постанова от възходящите геополитически опасности в нашата част от света, обобщава Каракачанов.

Припомняме, че в края на мандата си като боен министър водачът на Вътрешна македонска революционна организация спря план за рационализация на бойните машини на пехотата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР