Лидерът на Възраждане заяви пред журналисти, че ГЕРБ и ДПС

...
Лидерът на Възраждане заяви пред журналисти, че ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Костадинов: Завоите на БСП са уникални, на някои много остър и рязък Нинова ще се сблъска със себе си

Лидерът на „ Възраждане ” съобщи пред публицисти, че ГЕРБ и Движение за права и свободи имали цялостен синхрон за някакъв кабинет, само че присъединяване на Българска социалистическа партия в него е въпрос, който би трябвало да се зададе към водача на социалистите.   

„ Що се отнася до Българска социалистическа партия би трябвало да питате Корнелия Нинова - завоите при тях са толкоз неповторими, че те във всеки един миг може да се сблъскат със самите себе си, толкоз бързо ги вършат завоите. На някои доста изострен и внезапен завой Нинова ще се сблъска със себе си ”.

По думите му ГЕРБ ще си останат с предлагането за кабинет на малцинството. Костадинов сподели, че с партията имат огромни разлики и даде за образец тематики като българския лев, въоръжението за Украйна и даването на опция за внасяне на американско приказва в АЕЦ „ Козлодуй ”, въпросът за даването на 8 милиарда за „ чертежи ” на изтребител.

Лидерът на „ Възраждане ” акцентира, че решението на Народното събрание за пращане на военна помощ на Украйна било нелегално.

„ Не ни би трябвало министър председател, стига единствено ръководителят на Народното събрание, а министър председателят и министърът на защитата са влезнали в ролята на секретарки, които извършват решение на Народно събрание ”, разяснява той.

Костадинов уточни, че президентът Румен Радев е можел да спре решението за оръжието за Украйна, казвайки на кабинета си да не го извършва.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР