Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов опита да замаже гафа на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов опита да замаже гафа на
Коментари Харесай

Костя за депутатката - нападателка на МС: Гунчева се шегува, това е просто статус

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов опита да замаже гафа на депутатката си Елена Гунчева, която взриви и родните, и непознатите политици с изказванието, че Русия разполага с ракети, които можели да уцелят тъкмо Министерския съвет.   

" Кажете каква е съответната позиция? Дали заставаме зад нещо, което е написано във фейсбук?! Във фейсбук човек написа някакви неща от време на време. Трябва ли " Възраждане " да солидаризира всяко едно от тези неща?! ", опита да замаже неприятния проблем Костадино 

Въпросната я грозат до 15 година затвор за закононарушение против републиката, поради неприемливия й коментар. Костадинов назова думите й " шеговито иронични ", а формалните позиции на партията дава той.

" Ако равнището на българската политика е такова, че да обсъждаме статуси във фейсбук, може по-късно да обсъждаме и фотоси в инстаграм или препинателни знаци в туитър. Това не е съществено ", сподели Костадинов.

Той изясни, че " Възраждане " пуснали сигнал до прокуратурата против Соломон Паси за поругаване на герба на България. Причината е тв изявление от уикенда с Паси, в което той изясни, че на герба ни има 3 лъва с 3 мъжества и общо 6 топки, само че по проблема с Украйна се държат като кастрирани котенца.

Костадинов съобщи, че преди 3 година била сигнализирана прокуратурата от актуалната министърка на правораздаването Надежда Йорданова, поради това, че Костадинов споделил закачлив клип с украинския президент Зеленски.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР