Лидерът на софийската организация на БСП Калоян Паргов е водач

...
Лидерът на софийската организация на БСП Калоян Паргов е водач
Коментари Харесай

И БСП обяви листата си за изборите в София. Весела Лечева иска да е кмет на Велико Търново

Лидерът на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов е лидер на листата с претенденти за общински съветници на партията в столицата, стана ясно след като БСП публично записва през днешния ден своите претенденти за кметове на столични региони и на кметства, както и листата за общински съветници. Сред първите от общо 61 имена в листата са 6 от досегашните 7 общински съветници от групата на Българска социалистическа партия. Сред тях е и заместник-председателят на Столичния общински съвет Милка Христова. Седмият доскорошен общински консултант - Борис Цветков е под номер 19, само че той е номиниран и за кмет на столичния регион " Искър ".

След като записаха листата с претенденти за общински съветници на Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, Калоян Паргов и Милка Христова участваха на формалното показване на платформата на претендента за кмет на София Мая Манолова.

А във Велико Търново Весела Лечева публично се записва за претендент кмет на Старопрестолния град. Тя е отпред на съдружна листа за кметове и общински съветници от Българска социалистическа партия, АБВ и " Движение 21 ".  " Имаме най-хубавата листа, която е комбиниране на мъдрост, опит и младост, сила, креативност и иновативност.  Един ден след празниците, след фойерверките и зарите в Деня на Независимостта,  споделяме, че нашият екип е свободен и самостоятелен от корпоративни и персонални взаимозависимост. ", разгласи Лечева откакто социалистите подадоха документи в Общинската изборна комисия
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР