Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заведе дъщеря си

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заведе дъщеря си
Коментари Харесай

Лидерът на Северна Корея заведе дъщеря си на посещение при войници

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун заведе щерка си на посещаване във войскова част, с цел да означи 75-ата годишнина от основаването на армията на страната, оповестява Асошиейтед прес. Ким Чен Ун е направил това, с цел да възхвали „ неустоимата мощност “ на своята нуклеарна войска, оповестиха държавните медии в сряда.

Посещението идва на фона на известията, че Северна Корея се готви да провежда внушителен военен церемониал в столицата Пхенян. Там комунистическата страна може да покаже най-новите постижения на разрастващата се стратегия за нуклеарни оръжия, което провокира безпокойството на нейните съседи и Съединени американски щати.

При четвъртата си обществена изява, дъщерята на Ким  - Ким Джу Ае, за която се счита, че е на 9 или 10 години, стои компактно до татко си, до момента в който той се ръкува с висши чиновници, а по-късно сяда до него на масата. Анализатори споделят, че решението на Ким да докара щерка си на обществено събитие, обвързвано с неговата войска, е да подсети на света, че няма желание непринудено да съобщи нуклеарните си оръжия. Тях той явно вижда като най-силната гаранция за своето оцеляване и разширението на династичното ръководство на фамилията му.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР