Френският актьор Жерар Депардийо беше обвинен в нападение над фотографа

...
Френският актьор Жерар Депардийо беше обвинен в нападение над фотографа
Коментари Харесай

Актьорът Жерар Депардийо беше обвинен в нападение над фотографа Рино Барилари в Рим

Френският артист Жерар Депардийо беше упрекнат в нахлуване над фотографа Рино Барилари в Рим. Това оповестява New York Post.

Докато Жерар Депардийо седи на маса в бара на Хари с две дами, фотографът Рино Барилари се доближава до тях и стартира да снима. Папаракът бил помолен няколко пъти да спре да снима, само че той не го прави.

Рино Барилари си потегля, откакто е направил фотосите. Според публицисти една от спътничките на Депардийо – Магда Ваврусова, го последвала и почнала да крещи. Тогава самият артист се доближил и сякаш стартира да бие фотографа. Адвокатът на Магда Ваврусова сподели пред пресата, че Рино Барилари е „ блъскал грубо “ дамата, а Жерар Депардийо се е застъпил за нея.

Традицията, която Италия желае да се откаже: Храненето навън 22.05.24 17:00 Актьорът Жерар Депардийо беше упрекнат в нахлуване над фотографа Рино Барилари в Рим 22.05.24 16:57 Силни стихии удариха разнообразни региони на Сърбия, един човек е умрял 22.05.24 16:30 Два обстоятелството към злополуката с колата на НСО на Кирил Петков остават тайнственост: Ето кои са те 22.05.24 16:27 Унгарският външен министър: Появата на западни войски в Украйна ще докара до международна война 22.05.24 16:03

Спътничката на артиста е откарана в болница и счита да съди фотографа.

В същото време самият Барилари твърди, че Депардийо е хвърлил по него парче лед, когато е извадил камерата.

След това Магда Ваврусова бяга и наскърбява папарака. „ Тя ме ритна, като че ли искаше да се бием. Останах имобилен “, сподели Рино Барилари.

По думите му Депардийо пристигнал по-късно и го блъснал три пъти. В резултат на това очевидци сложили фотографа на тротоара и му донесли лед.

Депардийо ще бъде съден за полов тормоз през октомври. На 29 април Депардийо беше арестуван в Париж, само че по-късно беше освободен.

Жерар Гзавие Марсел Депардийо (на френски: Gérard Xavier Marcel Depardieu; на съветски: Жерар Депардьё) е френски артист и режисьор с съветско поданство.[2]

Роден е на 27 декември 1948 година в град Шатору, Франция. Прави своя дебют в киното през 1967 година и от този момент е играл в над 140 кино лентата. Дъщеря му Жули Депардийо и синът му Гийом Депардийо (1971 – 2008) са също артисти.

В отговор на планувания за 2013 година от държавното управление на президента Франсоа Оланд ексклузивен налог върху най-богатите французи, през декември 2012 година Депардийо се реалокира да живее в прилежаща Белгия, а по-късно през същия месец афишира обществено, че счита да се откаже изобщо от френското си поданство. На 3 януари 2013 година Депардийо става съветски жител, откакто съветският президент Владимир Путин подписва специфичен декрет за задачата.[2]

На 1 април 2022 година Депардийо внезапно осъжда съветското нахлуване над Украйна, като разкритикува Владимир Путин за „ безумните му дейности “ и дава обещание да преведе като помощ за украинците средствата, които ще получи за трите свои априлски концерта в Париж

Източник – New York Post/Превод:SafeNews

 

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР