Достъпен стил и лов на история за туристите, които се

...
Достъпен стил и лов на история за туристите, които се
Коментари Харесай

Бордо е столицата на дрехите - втора употреба и огромните битаци за антики

Достъпен жанр и лов на история за туристите, които се измориха от Париж
Париж е прочут като стилната столица на Европа и всяка година притегля милиони туристи за шопинг. Френската столица ще се пренасели още повече, когато започват Летните Олимпийски игри. Шопингът туризмът може да е под риск за това лято, само че инфлуенсърката Алмара Абгарян е подготвена да предложи решение.

Като обожател на битаци и най-различни дребни магазини за облекла - втора ръка, Алмара открива безспорен оазис от благоприятни условия, освен това на най-хубавите цени. Париж може да се похвали с сходни пазари, само че е доста надалеч от Бордо. Френският град разполага с няколко изключително огромни битака, където мнозина могат да открият най-различни продукти на преференциална цена. Най-големият пазар е Les Puces de St Michel и се намира до река Quai des Salinières.

Едно от нейните огромни открития е мъжко кожено яке, закупено за 2.5 паунда. На същият пазар има задоволително антики, които притеглят вниманието. Препоръчително е да отделите време, тъй като колкото по-сериозно навлизате в територията на битаците, толкоз по-интересни артефакти може да откриете.

Най-доброто време за лов на известни марки е рано в Събота, когато пазарите отварят и постоянно би трябвало да носите пари в брой. Улицата е известна и с дребни магазинчета за книги, както и биутерии, които постоянно продават красиви продукти на рационална цена. Всеки магазин за използвани облекла е обожател на разнообразни стилове, затова се изисква и първо подробно разглеждане.
 Снимка: iStock by GettyImages
Магазините са ситуирани комфортно от двее страни на улица d " Alsace-et-Lorraine. Марковите облекла са малко по-скъпи, само че доста под пазарната цена, която постоянно е съобразена с качеството и положението. Магазини като Tilt Vintage могат да предложат известното хипстърско облекло. Бордо може да се похвали и с един от най-старите магазини за използвани облекла - Docks Caviar.

Въпросният магазин се разгръща на 2 етажа и внася най-вече американски известни марки, в това число дънки, блузи и тениски на марки като Levis, Carhart и други. Blue Madone е различен магазин за облекла, само че към богатата гама има и работещи дизайнери на място, които на драго сърце биха създали тоалет по избор на клиента.

Емили Форкет е една от съдържателките на магазина и има доста сериозен опит с бои и разкрасяване на разнообразни материи, с които облеклата да получат нов живот и да бъдат задоволително атрактивни за клиентите.
 Снимка: iStock by GettyImages
След по-дългата разходка, шопинг почитателите могат да минат около по този начин нареченото " водно огледало ", позиционирано пред Place de la Bourse или да се разходят в близкия парк. Възможни са и най-различни разходки с лодка по реката. От другата страна на реката е позиционирана и дребна Дарвинова еко система - хипстърско градче, което съществува напълно в някогашните казарми.

Бордо няма да остави никой жаден, градът е прочут със своите 7-8 хиляди производителя на вино, а статистиката демонстрира, че се продават милиони бутилки всяка година. Истинските почитатели на виното могат да посетят и Музея на виното, където всеки може да се обогати със познания, както и някоя друга селектирана бутилка на финала на разходката.
 Снимка: iStock by GettyImages
Ако сте фенове на този тип шопинг и желаете да намерите допустимо най-хубавото, а пренаселеният Париж не е по-вкуса ви, Бордо ви чака и е подготвен за всевъзможни фешън искания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР