Лидерът на Продължаваме Промяната и бивш председател на Народното събрание

...
Лидерът на Продължаваме Промяната и бивш председател на Народното събрание
Коментари Харесай

Никола Минчев в Кюстендил:Подкрепата за Продължаваме Промяната е пътят към една по- добра и просперираща България

Лидерът на Продължаваме Промяната и някогашен ръководител на Народното събрание Никола Минчев е на обиколка в Кюстендил и Дупница през днешния ден.Той е съпроводен от лидера на листата за 10 МИР Георги Стамов и претендентите за народни представители Любомир Терзийски, Вяра Тодева, Александър Петров, Бояна Ризова и Кристиян Иванчов.



В Кюстендил Никола Минчев прикани за висока изборна интензивност.

„ Призовавам всички преди всичко да излязат и да гласоподават, тъй като по този начин всички упражняваме гражданския си дълг и показваме визията си по какъв начин да се развива нашата страна.На второ място се надявам да поддържат Продължаваме Промяната, тъй като това е пътят към една по- добра и просперираща България, в която ние и децата ни и родителите ни да живеем на драго сърце.Това е пътят, по който поехме преди 10 месеца, който мисля,че хората правят оценка като позитивно развиване и се надявам да получим явен мандат от българския народ да продължим по този път ”, съобщи Никола Минчев.

Той уточни и целите, по които ще работи Продължаваме Промяната в 48- то Народно събрание.Това са: Законодателството, което би трябвало да се одобри по проекта за възобновяване и резистентност, антикорупционната и правосъдната промяна.

Никола Минчев, е безапелационен че искащите смяна,трябва да поддържат лидера на листата за 10МИР Кюстендил Георги Стамов.

„ На първо място, тъй като Георги Стамов е разпознаваемо лице за Кюстендил, който е от регионалният град.Нашата цел е да предлагаме фрагменти, които са разпознаваеми и идват от мястото, където се кандидатират.Георги Стамов през цялото време е в Продължаваме Промяната, беше един от дейните народни представители,както в самия законодателен орган, по този начин и в подпомагането на цялата област, тъй че за мен той е безусловно логически избор ”, уточни още Минчев.

Нека жителите на Кюстендилска област да изберат №9, тъй като това е Промяната и това би довело до по- положително бъдеще, прикани лидерът на листата за 10 МИР Георги Стамов.

„ Нека изберат №9, тъй като ние сме партията, която фактически желае да направи нещо за хората.Запознавайки се с всички хора, които бяха в Народно събрание до момента, видях една група от хора, никой от които не цели по някакъв метод облагодетелстване на себе си за сметка на другите, а тъкмо противоположното.Всеки един, включително поставям и себе си желаеме да покажем и дадем на хората това, което им се поставя, а не да взимаме от тях, както го вършат доста други, което сме видели през годините.Затова аз бих призовал първо да излязат да гласоподават на 2 октомври и да вдигнат изборната интензивност, за де не може сложени лица и хора докарани от други страни да дефинират нашето бъдеще, дано ние сами да си го определим ”, прикани Георги Стамов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР