Лидерът на партия Възраждане - Костадин Костадинов, изрази недоумението си,

...
Лидерът на партия Възраждане - Костадин Костадинов, изрази недоумението си,
Коментари Харесай

Костадинов лют на истерията у нас след смъртта на кралицата: Ако умре Байдън, не ми се мисли

Лидерът на партия Възраждане - Костадин Костадинов, изрази недоумението си, е малките екрани у нас са прекъсвали нощес стратегиите си, с цел да излъчват изключителни излъчвания след вестта за кончината на Елизабет Втора. Политикът си изясни това с чуждопоклоничество и даже намеси скорошната гибел на Шиндзо Абе, с цел да направи паралел. 

ЕТО ДВА ОТ ПОСТОВЕТЕ НА КОСТАДИНОВ Пожарна охрана ТЕМАТА:

Преди 1989 година гибелта на всеки общоприет секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз на Съюз на съветските социалистически републики ставаше мотив за изключителни излъчвания на новините, погребенията им се предаваха онлайн, а в страната ни се обявяваше печал. Тъй като времената и метрополиите се менят, само че нравите и блюдолизците не, няма да се учудя в случай че видя същото и у нас в този момент, след гибелта на британската кралица. Впрочем първото нещо с изключителните излъчвания вести към този момент го видяхме, а освен това медийната вакханалия занапред се развихря. В този ред на мисли, единствено си представете на какво ще станем очевидци, в случай че нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли...

И още нещо. Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател - Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа мощ, доста уважавана страна, имаме обичайни, въпреки и не доста дълбоки връзки, в никакъв случай не сме имали спорове, даже сме били съдружници по време на Втората международна война. Това трагично събитие не стана мотив за изключителни излъчвания на централните вечерни вести по нашите малките екрани. Изводите оставям на вас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР