Лидерът на партия , бивш служебен премиер, министър на отбраната

...
Лидерът на партия , бивш служебен премиер, министър на отбраната
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не виждам особен чар в политиката

Лидерът на партия " ", някогашен длъжностен министър председател, министър на защитата и консултант на президента ген. сподели пред Българска национална телевизия, че в политиката не вижда необикновен сексапил, а по-скоро възприятието за дълг към хората.

" Има доста хора, които желаят страната да се подреди и да живеем по-добре ", добави той.

" Но в 48-ото Народно заседание се нагледахме на една предизборна реторика, която се придвижи още от първия ден и не спря до последния ден до неговото закриване. Всъщност предизборната акция, която стартира още през август м.г. вървеше до оня ден. На процедура част от напъните за основаване на условия за разговор бяха на многократните апели от наша страна. Първоначалната доста остра реторика се снижи, смири се тона, само че беше към този момент прекомерно късно ", означи той.

По отношение на третия мандат сподели, че в обществото се постановиха някакви свръхочаквания, тъй като за него стартира да се приказва надали не от втория ден на Народното събрание, даже още преди първия мандат.

" Тези свръхочаквания като че ли сътвориха едно изкривена картина, че надали не посредством медиите и някой би трябвало да въздейства на президента какво решение да вземе. И считам, че това не е вярно. Решението, което той взе е такова, и всички се съобразяваме с него ", добави Янев.

Той не мисли, че връщането на хартията ще компрометира изборния развой. " Ние сме прекомерно задълбочени към това кое компрометира изборния развой, а не мислим за това, което може да го усъвършенства ", сподели Янев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР