Лидерът на Народната партия и председателстващ Съюза за Сърбия Вук

...
Лидерът на Народната партия и председателстващ Съюза за Сърбия Вук
Коментари Харесай

Сръбски телеграф: Вук Йеремич ще търси помощ от Хилари Клинтън за сваляне на Вучич от власт

Лидерът на Народната партия и председателстващ Съюза за Сърбия Вук Йеремич отпътува за Съединени американски щати, където ще търси помощ за събаряне от власт на президента Александър Вучич от някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, написа проправителственият " Сръбски телеграф ".

Йеремич заяви, че отпътува за Съединени американски щати, с цел да отклони заплахата Вашингтон да попречи на промяната на властта в Сърбия, само че както написа вестникът, е скрил с кого ще се срещне там, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник на вестника показва, че Йеремич е бил обвързван с Клинтън от известния лобист Джон Подеста, който беше началник на предизборния щаб на Хилари Клинтън през 2016 година

Обратът на Доналд Тръмп по въпроса за Косово, т.е. готовността да бъдат зачетени и сръбските, а освен албанските ползи, е събрал Йеремич и Клинтън, написа вестникът. " Неговата единствена цел е свалянето от власт на Вучич, каквато и цена да заплати Сърбия за това, до момента в който нейното обсесивно предпочитание е да смъкна Трпъмп и да се върне в Белия дом ", написа " Сръбски телеграф ".

Идеята на опозиционния блок Съюз за Сърбия да бъдат бойкотирани изборите и Народното събрание, стартира да се разрушава след посланията от Брюксел и Вашингтон, че неучастието в работата на Скупщината и апела към гласоподавателите да не гласоподават са неприемливи, написа " Вечерне новости ", също проправителствено издание.

Бойкотът може да бъде сполучлив единствено в случай че пред урните отидат по-малко от 40-45 % от гласоподавателите. Това обаче ще стане мъчно, защото последователите на Сръбската радикална партия, Демократическата партия на Сърбия, Лигата на социалдемократите във Войводина сигурно ще гласоподават, написа вестникът и прибавя, че и в Съюза за Сърбия не всички са съгласни с протест на изборите.

Бившият английски дипломат в СР Югославия Айвор Робъртс счита, че " не е цинично " това, че Сърбия получава поддръжка по пътя си към Европейски Съюз от Англия, която се готви да излезе от съюза, тъй като съгласно него " за Сърбия е извънредно значимо да стане член на Европейски Съюз ", защото това би било " адреналинова икономическа инжекция ".

" Това би подобрило опциите на Сърбия в търговията освен със съседите, а и с целия свят. Аз съм наскърбен от решението на британците на референдума да напуснем Европейски Съюз. Бих желал, в случай че може, това да се анулира. Истина е, че виждам доста дефекти в Европейски Съюз и че той би трябвало да се реформира, само че решение за Европейски Съюз би трябвало да се търси в него, а не отвън него ", сподели Робъртс за районната телевизия Ен 1.

На констатацията на журналиста, че доста политици в Сърбия употребяват обстоятелството, че Англия напуща Европейски Съюз, с цел да покажат, че Европейски Съюз в действителност е нещо неприятно и се разпада, английският посланик отговори, че " всяка страна е сама за себе си ".

Съпругата на Славиша Милетич, член на управлението на сръбското придвижване Двери - Йелена бе задържана, само че не както бе обявено, тъй като не е ваксинирала децата си, а тъй като не се е отзовала на правосъдните призовки, нито е платила плануваните от закона санкции за родителите, които не имунизират децата си, написа вестник " Блиц ". Арестуването на Йелена Милетич, което бе показано на обществото като подло нахлуване против майка на шест деца поради това, че не ги е ваксинирала, е единствено изпробваната тактичност на операции от страна на антиваксърското лоби да се показа за жертва, написа " Блиц ".

След като отказала да заплати санкцията, Йелена Милетич, според закона, автоматизирано били отведена в пандиза в Пожаревац.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР