Лидерът на Левски Лукойл и националния отбор на България Божидар

...
Лидерът на Левски Лукойл и националния отбор на България Божидар
Коментари Харесай

Божо Аврамов: Французите ще искат да ни убият

Лидерът на Левски Лукойл и националния тим на България Божидар Аврамов даде обстойно изявление за “Меридиан мач”, в което засегна идните мачове от международните квалификации, отсъствието на Александър Везенков и Дий Бост, както и за благотворителната акция, в която се включи неотдавна.

“Определено Дий Бост и Александър Везенков ще липсват. само че ние нееднократно през годините сме поакзвали, че можем да се оправяме във всевъзможни обстановки. Разбира се, че ще дам висчко от себе си, с цел да победим. Сигурен съм, че това важи и за всичко в отбора”, разяснява Аврамов. “Мисля, че в този момент напрежението е още повече върху Франция. Направо ще желаят да ни убият, само че това си е техен проблем. Надявам се да ги победим още веднъж”, продължи Аврамов и прибавя, че има вяра, че България може да се класира за Мондиал 2019 в Китай.

“Потникът е доста скъп за мен, само че идеята е още по-важна. В подобен миг не можеш да мислиш за движимости. Човешкият живот е доста по-голям. Иначе никой не ме е търсил и молил да вземам участие в тази самодейност. Нито пък желая да се написа или тръби моето име. Баба ми и дядо ми починаха от рак и по тази причина тематиката е доста мъчителна за мен. Не познавам Иван, само че знам, че има да жена и дете, за които желае да продължи да живее. Хубаво е всички да се вдигнем и да помогнем”, сподели още Аврамов, само че към този момент по тематиката, че се включи в благотворителната акция за набиране на средства за футболиста Иван Тодоров, дарявайки потника от шампионския минал сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР