Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов поиска веднага да

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов поиска веднага да
Коментари Харесай

Мафията е имала държава. Слави Трифонов поиска бързи присъди за подслушването

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов изиска " незабавно " да бъдат повдигнати обвинявания против забърканите в абсурда с подслушването на политици и да бъдат изправени пред съда.

По думите му абсурдът е " колосален " и може да се съпостави с аферата " Уотъргейт ".

" Защото демонстрира, че страната не е била ръководена от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са употребявали страната за персоналните си ползи и не са се тормозили изобщо да употребяват силовите служби на страната за персоналните си ползи. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала страна - здраве му кажи! ", уточни Трифонов в персоналния си Facebook профил.

След като преди ден съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов заяви, че 32-ма души от " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " са били подслушвани, в петък.

" За хората, поръчали и направили това закононарушение, незабавно би трябвало да последва обвиняване, съд и присъда. Само по този начин ще покажем, че в България към момента има останки от демократична и правова страна. Всичко това с общи старания може да го изчегъртаме на 11 юли ", уточни Трифонов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР