Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев обяви, че в

...
Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев обяви, че в
Коментари Харесай

БОЕЦ обещава да извади уличаващи снимки на главния прокурор

Лидерът на гражданско съдружие БОЕЦ Георги Георгиев разгласи, че в понеделник ще извади уличаващи фотоси и доказателства против основния прокурор Иван Гешев. Той напомни за арестите на трима души, за които прокуратурата твърдеше, че има доказателства за по поръчка на шефа на КТБ Цветан Василев.

Арестувани на 11 юни 2014 година бяха Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов. По това време стартира и масирана акция на медийната група на Пеевски против Корпоративна комерсиална банка, а на 13 юни прокуратура нахлу в банката. След това Българска народна банка разгласи банката на Цветан Василев в неплатежоспособност.

Междувременно обаче делото за и тримата арестувани бяха пуснати на независимост, а по-късно те осъдиха прокуратура за нанесените им вреди. Един от юристите по този случай бе Николай Хаджигенов.

Сега БОЕЦ оповестява, че има доказателства, че Иван Гешев е бил фамилен другар на един един от задържаните – Красимир Методиев. Гражданската организация твърди, че има доказателства, че " той е показал своя другар – Красимир Методиев " като един от тримата, наети от Цветан Василев за убийството на Пеевски.

" Гешев е бил непосредствен другар на Красимир Методиев, били са дружно и фамилно на екскурзии и почивки и от това другарство е знаел за бизнеса му и че той е имал контакти с КТБ. И с цел да се натегне на началниците, с цел да заслужи благословията на Пеевски и кариерно развиване, той поръчва, набеждава, предава своят другар, донасяйки за него и акцентирайки го за един от убийците ", твърди " БОЕЦ ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР