Лидерът на глобалния смартфон пазар Samsung продължава експанзията си в

...
Лидерът на глобалния смартфон пазар Samsung продължава експанзията си в
Коментари Харесай

Samsung продължава експанзията си с трети шоурум в София

Лидерът на световния смарт телефон пазар Samsung продължава експанзията си в България. Световният колос затвърждава позицията си в София с откриването на трети формален магазин - Samsung Experience Store - в мол Serdika Center.

Новооткритият шоурум е най-големият магазин от веригата SES в страната, и в него се предлага цялостната гама телефони, таблети, както и доста аксесоари и смарт устройства. Това е първият Samsung Experience Store, в който се оферират тв приемници и уреди за дома.

Освен богата гама от продукти, разполагаем на клиентите са експерт-консултанти, които да спомагат при избора, поддръжката и сервиза на устройствата.

Първите два магазина Samsung Experience Store се намират в столичните търговски центрове The Mall и Paradise Center.

На събитието участваха значими посетители от България и интернационалния мениджмънт на Samsung Electronics. Директорът на веригата Виолета Сечкова и Петър Петров, шеф телекомуникации на Samsung България, приветстваха посланика на Република Корея – Негово Превъзходителство Ли Хо-шик, представители на Корейска корпорация за поощряване на търговията (КОТРА), и корейската общественост в България.

Откриването бе публично маркирано със разрязването на лентата от Виолета Сечкова, дипломат Ли Хо-шик, и Тибериу До̀бре, шеф телекомуникации на Samsung Electronics за Румъния и България. На събитието се състоя специфична стратегия, която срещна задграничните посетители с обичайни български национални танци и фолклорни песни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР