Лидерът на ГЕРБ се появи внезапно при турския президент Реджеп

...
Лидерът на ГЕРБ се появи внезапно при турския президент Реджеп
Коментари Харесай

Внезапна визита на Борисов при Ердоган в Истанбул

Лидерът на ГЕРБ се появи ненадейно при турския президент Реджеп Ердоган. Посещението му не бе авансово обявено. Срещата се е състояла в Истанбул.

В профила на Борисов във Facebook директно бе излъчено триминутно видео, в което той раболепно благодари на Ердоган, че " се справихме с миграцията и " Балкански поток " направихме, автомагистралите направихме. " Борисов приключи с " благодаря " и се поклони на Ердоган.

От своя страна турският президент съобщи, че Турция е страната, която най-добре се оправи с миграционната политика. " Тази политика я реализирахме с моя добър другар и брат Бойко (при тази имитация Борисов се поклони отново). Взаимоотношенията ни бяха в положително положение. И господин Борисов показа действителността за миграцията пред Европейски Съюз. "  Пред водача на ГЕРБ Ердоган заявява, че Турция ще продължи същата миграционна политика към България. " Нашите граници ще продължат да бъдат по този начин защитавани ". (Борисов се поклони още веднъж.) Ердоган пожела триумф на изборите " на моя другар ". От своя страна Борисов заявява, че " българските мюсюлмани са мост на другарството сред двата народа ".

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР