Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по повод

...
Цветовете на украинския флаг ще осветят Министерския съвет по повод
Коментари Харесай

МС светва в цветовете на украинския флаг утре

Цветовете на украинския байрак ще осветят Министерския съвет във връзка втората годишнина от войната на Русия против Украйна и десетата годишнина от анексирането на полуостров Крим. Инициативата е на министъра на защитата Тодор Тагарев и е подкрепена от министър-председателя акад. Николай Денков, оповестиха от Министерския съвет.

Посланието на този акт е България да даде кураж на украинците да не престават своята героична борба, само че и да покаже, че не са сами в нея. Това е и сигнал към българските жители да поддържат свободата, независимостта и териториалната целокупност на страните и да се опълчват на експанзията на властническите режими против демократичните полезности.

Сградата Министерския съвет, откъм Ларгото и Президентството, ще бъде осветена в цветовете на знамето на Украйна от 18:00 до 24:00 тази събота, 24 февруари.

Осветяването на знакови здания в цветовете на украинския байрак и слагането на флагове на Украйна е и знак за единение с нашите сътрудници в Европейския съюз и със съдружниците на България в НАТО.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР