Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха

...
Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха
Коментари Харесай

Зеленски благодари на Борисов, Петков и Пеевски за подкрепата за Украйна

Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха от изключителна помощ за Украйна. Уверен съм, че във Ваше лице имаме същински огромни другари и Ви благодаря за напъните, които полагате, макар някои компликации в страната ви.

Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на видеоконферентен диалог с водачите на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски. Благодаря ви, че Вашата подкрепяща евроатлантическите полезности коалиция поддържа проевроатлантическа Украйна и сте на наша страна, съобщи още президентът Зеленски.

​Пожелавам на Украйна през тази година мир, реализиран с цялостна победа, тъй като вие не се биете единствено за Украйна, а за цяла Европа, съобщи водачът на ПП-ДБ Кирил Петков. Можете да разчитате на нашата поддръжка, тъй като едно от нещата, които ни сплотява най-силно е точно Украйна. Когато дружно оказваме помощ на Украйна, никой в България не може да ни спре, акцентира още Петков.

Можете да разчитате на цялостната ни поддръжка и през новата година. Уверявам Ви, че поставяме всички старания, макар голямата опозиция на някои проруски среди в България, да продължим да оказваме оптималната поддръжка на страната ви, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. В наше лице имате другари и Вие го знаете, поисквам мир на Украйна и цялостна победа, добави Пеевски.

България ще продължи да поддържа Украйна и нейния народ дружно с цялата демократична общественост. Бъдещето и сигурността на Украйна са в Европейския съюз и НАТО, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Независима и суверенна Украйна е основна за сигурността на обединена Европа и нашите полезности, добави Борисов.
По време на диалога с президента Зеленски, тримата водачи се ангажираха, че проатлантическото болшинство в българския парламент ще продължи да поддържа Украйна и в бъдеще.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР