Ботев (Пловдив) и фондация Нощ на ангелите“ отново обединяват сили

...
Ботев (Пловдив) и фондация Нощ на ангелите“ отново обединяват сили
Коментари Харесай

Ботев Пловдив с благотворителна инициатива

Ботев (Пловдив) и фондация „ Нощ на ангелите “ още веднъж сплотяват сили в нова благотворителна самодейност. Този път жълто-черните и фондацията се включват в акцията за набиране на средства за лекуване на Георги Маринов.

В идващите три мача на „ канарчетата “ ще бъдат проведени специфични начинания и интензивности както на стадиона, по този начин и отвън него.

Георги Маринов е на 22 години и има отчасти спиране на гръбначния мозък след тежка злополука преди две години и половина. Като същински несклоняем почитател на Ботев обаче той не губи вяра.

Сега пред Георги следва лекуване в Тайланд, за което лекарите дават 85% късмет за цялостно възобновяване. И те, и той, а и ние като клуб имаме вяра в неговия триумф. За задачата обаче са нужни съществени финансови средства.

В идните мачове против Славия, ЦСКА за Купата на България, а и дуела с ЦСКА 1948 нашият клуб готви начинания ориентирани към набирането на средства за лекуването на Георги. Планиран е и благотворителен дуел с присъединяване на именити футболисти, за който следва да бъдат конкретизирани спомагателни елементи.

Включете се и вие и подкрепете Георги по неговия път към триумфа в тази борба. Може да извършите подаяние на:

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов МариновBPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР