Лидерът на ГЕРБ съобщи, че Даниел Митов ще бъде водач

...
Лидерът на ГЕРБ съобщи, че Даниел Митов ще бъде водач
Коментари Харесай

Борисов: Ние сме подготвени и хаосът, в който искат да живеем, няма да стане

Лидерът на ГЕРБ заяви, че Даниел Митов ще бъде лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР-София

Хаосът и ченгеджийството, в което ни вкарват, с изчегъртването си назначават хора в Митниците и така нататък Няма нищо общо с задачата, която има служебното държавно управление, за почтени избори. В момента има едно съревнование с президента. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" За едни избори претендентът за президент да е едноличен стопанин в страната. Ние сме готови и хаосът, в който желаят да живеем, няма да стане ", уточни някогашният министър председател.

Борисов разгласи двамата ръководителите на на партията за идните избори на 11 юли - Националният действен щаб на партията ще е отпред с зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, а другият зам.-председател Даниел Митов ще оглави Софийския действен щаб.

Бойко Борисов съобщи още, че Митов ще бъде лидер на листата в 24 МИР-София.

Томислав Дончев съобщи, че е доста значимо да се покаже, че има свежи лица в листите на ГЕРБ, че партията се развива и обновява.

Зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че след инфраструктурата се минава на втори стадий на рационализация на стопанската система.

" Ние не сме правили назначения. Тези хора са експерти и те в този момент се чудят по какъв начин да изчегъртат експерти ", сподели Борисов по време на диалог с предствител на младежкото ГЕРБ, който е специализант в болница " Пирогов ". Лидерът на ГЕРБ го попита дали към момента проф. Асен Балтов е шеф, или са го сменили.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3098945273666855
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР