Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов увери, че ротацията ще се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов увери, че ротацията ще се
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ няма да отидат с празен мандат, ротацията не е на всяка цена

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов увери, че ротацията ще се случи и това ще е с мандата на ГЕРБ.

„ Нали не си представяте да вървят ГЕРБ с празен мандат и по-късно Денков  или Мария Габриел да се върне с различен, нали не си представяте да се унижим по този начин “, предава.

Борисов още веднъж съобщи, че ГЕРБ ще се придържат към подписаното съглашение.
" Ротацията не е непременно, нищо в живота не е непременно ", уточни той.

Относно напрежението към мобилните оператори водачът на ГЕРБ сложи въпроса за какво регулаторите не бяха заменени при ръководството на четворната коалиция.

Той още веднъж разяснява идното посещаване на премиера в Съединени американски щати.

„ Казах, че има разсипничество за летенето със аероплан. Премиер и президент би трябвало да отидат при министър председател или държавен секретар. Допреди седмица всички министри щяха да вървят “,посочи той.

„ Единствено предупредихме сътрудниците да не си приписват, каквото Народното събрание свърши - и с нуклеарните реактори, поддръжката за Украйна, правосъдната и конституционната промяна и се надявам, като отидату, това да го изговорят и да го чуем обществено и там. Могат да пътуват, където си желаят “, уточни Борисов.

„ Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Неслучайно толкоз американски компании завоюваха търгове, имам поради и страйкърите. Няма неприятно да се върви. Но през седмица? “, сподели той.

Бойко Борисов разкритикува министерството на земеделието и уточни, че там има доста слаба работа.

„ Фермерите възпламениха Европа “, уточни той и упрекна отрасловия министър Кирил Вътев за това, че тематиката за земеделските митинги не се разисква, както и че не е предложил проект с ограничения за решение на рецесията.

Борисов съобщи, че чака сериозен диалог с министър Вътев по тематиката.

Според него работата върви добре в министерствата по стопанска система, превоз, районно развиване и благоустройство, обучение, просвета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР