Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск срещу служебния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск срещу служебния
Коментари Харесай

Борисов ще съди Рашков за над 25 000 лв. Чакат само тв записи


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск против служебния вътрешен министър Бойко Рашков за над 25 000 лв., оповестява в. " ", базирайки се на юриста на някогашния министър председател Менко Менков.

Юристът не посочва точната сума, само че съгласно обяснението му делото за вреди ще бъде заведено в Софийския градски съд, който гледа каузи с цена на желае над 25 000 лв..

 Бойко Борисов: Рашков лъже всеки ден (видео) Виж още

На 4 ноември Борисов се закани, че ще съди вътрешния министър, откакто по-рано той сподели пред медии, говорейки за злоупотреби със средства за автомагистрала " Хемус ", следното: " Тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ".

Лидерът на ГЕРБ настоя Рашков да се извини за " клеветите си ". " Кажете коя е банката, с цел да мога да Ви осъдя. Да може и банката да се отбрани. Ами в случай че е огромна, задгранична, става дума за доста пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която очевидно съм ял, може към този момент да се е похарчила, да каже в този момент името на банката ", прикани той, напомняйки за други изказвания, също отправени от Рашков по адрес на Борисов.

На 9 ноември Бойко Борисов разгласи, че документите са завършени и " го давам на съд ". До момента такова дело липсва в правосъдните регистри. Пред " Сега " юрист Менко Менков изяснява, че това е, тъй като се чакат формалните телевизионни записи, с цел да бъде импортирано в съда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР