Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе разговор с Петро Порошенко

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе разговор с Петро Порошенко
Коментари Харесай

Порошенко благодари на Борисов за каските за Украйна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира диалог с Петро Порошенко в границите на конгреса на Европейската национална партия в Ротердам. Порошенко изрази своята признателност към ГЕРБ и персонално към Борисов, който съдействал за доставянето на каски за Украйна.

" Без да шумим и без да парадираме, преведохме парите, една дума не сме споделили ", изясни Борисов.

Порошенко показа, че към този момент е канил един път Борисов в Киев.

" И на идващия ден след поканата ме арестуваха. Защото се вършат на прозападни, само че са комунисти в същинския смисъл на думата ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов изрази цялостната си поддръжка към Украйна и подсети, че ГЕРБ са внесли план за решение за разпределяне на военна помощ, само че ръководещите не са го приели. " Нашия ангажимент сме си го свършили и продължаваме ", сподели той.

" Бойко, разгадавам на теб. Европейската взаимност разчита на ГЕРБ , а Украйна разчита на България. В тази обстановка и с тази поддръжка Украйна ще завоюва сигурно ", съобщи Порошенко.

„ Ще ви подкрепим на конгреса “, сподели водачът на ГЕРБ.



Борисов се срещна и с почетния шеф на Главна дирекция „ Околна среда “ на Европейската комисия Джордж Кремлис. Двамата показаха страдание за забавянето на автомагистрала “Струма ”.

Снимка: Стоп кадър
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР