Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова симпатизантите на партията си

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова симпатизантите на партията си
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Гласувайте по съвест. Но... по-добре държавна собственост от Държавна сигурност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани симпатизантите на партията си да гласоподават по съвест на балотажа в София. Но въпреки всичко загатна, че е за предпочитане да поддържат кандидатката на Българска социалистическа партия Ваня Григорова.

Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано - непоискано положително или непоискана поддръжка, стимулира се Борисов, като означи, че от ПП-ДБ е трябвало да изискат поддръжка за Васил Терзиев в неделя вечер и към този момент е късно за това. 

" И както Хекимян сподели - по-добре държавна благосъстоятелност от Държавна сигурност. Нека нашите гласоподаватели гласоподават по съвест ", каза водачът на ГЕРБ.

Репликата на останалия трети на изборите в София Антон Хекимян в действителност беше, че " следва сложен избор сред Държавна сигурност и държавна благосъстоятелност ", без да съобщи желание за едното или другото.

Борисов сподели още, че никой от ПП-ДБ не е излязъл в поддръжка на претенденти на ГЕРБ, които ще се явяват на балотаж в други градове в страната против трети партии.

" Вие зададохте ли им въпрос кого ще поддържат в страната? Като да вземем за пример в Шумен, където сме на балотаж против Българска социалистическа партия? ", попита той.

И означи, че партията се е показала чудесно на фона на останалите, задминала е три пъти " Промяната " по общински съветници, и че резултатите в София са предстоящи, имайки поради " целенасочената офанзива от всички против Фандъкова ".

" Когато ние печелехме изборите в София, ние ги печелихме с над 200 хиляди гласа. През 2011-а Фандъкова с 247 хиляди гласа - това е смяна, това е вълна, това е утвърждение. Сега ПП-ДБ имат дружно, двете партии, 119 хиляди гласа. Наполовината на това, което ние сме печелили, когато сме се явявали тези 18 години. А изборите в София въобще не са приключили ", означи той.

Борисов добави, че  " най-хубавият найчин да си върнем София е като я загубим ".

" Сега ще я спасим от " спасителите ". Аз ги познавам тези хора. Те не могат да работят, те са мързеливи ", сподели той за сътрудниците си в националната власт.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР