Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова поддръжниците на партията да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова поддръжниците на партията да
Коментари Харесай

Борисов призова за подкрепа на Васил Терзиев на балотажа в София

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани поддръжниците на партията да поддържат Васил Терзиев на балотажа за кмет на София. Борисов направи това на партийно събитие в Самоков. По думите му сега на карта са сложени и държавното управление, и евроатлантическият път на страната.

" Обръщам се към софиянци, към нашите симпатизанти - ние би трябвало да подкрепим претендента на държавното управление - в тази ситуация Терзиев, колкото и да ни е не от вътрешната страна. Да ги забележим дали и какви болшинства ще образуват след това в общинския съвет ".

Борисов разяснява и обява на Кирил Петков, в която той приканва за поддръжка всички десни гласоподаватели:

" Той се е обърнал към всички десни гласоподаватели и хора с демократични полезности, които има в Съюз на демократичните сили, " Синя София " и ГЕРБ. Същото бих споделил и аз за техните симпатизанти. Може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен или държавното управление, само че десни хора не можем да си позволим болшевик с фразеологии и мислене от 1973 година да ръководи София ", счита водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели още, че се вслушва в казаното от Кирил Петков, само че ще го държи виновен, " в случай че направи уйдурма в Столичния общински съвет ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР