Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде на консултации с президента

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде на консултации с президента
Коментари Харесай

Бойко на крака при Радев, същиса го: Вие сте млад, не знаете! Но Илияна помни какво е една партия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде на съвещания с президента Румен Радев. Заедно с него са Десислава Атанасова и Томислав Дончев. 
Искам да ви поздравя с постигнатия триумф. С тази изборна победа гласоподавателите ви разпоредиха една голяма отговорност, тъй като знаем, че първата политическа мощ носи най-голяма отговорност за сформиране на държавно управление, и то формирано бързо0 в изискването на война и на рецесия.
Като водеща групировка имате водеща роля в решаването на неотложни задания, които стават още по-сложни, тъй като бяха отлагани от няколко Народното събрание. Това съобщи президентът Румен Радев пред представителите на ГЕРБ.
„ Вчера чух амбициозната поръчка, ваша и на ПП-ДБ, в която няма да се пипат налозите. Пожелавам ви триумф. Всичко това е значимо като задача, само че тези многопластови задания стават още по-сложни заради фактора време, тъй като в случай че бързо се сформира държавно управление, има време тези закони да се прегледат.
Ако не се сформира държавно управление, въпросът е какво вършим с бюджета и законите. Колко време, съгласно вас, е належащо за водене на договаряния за държавно управление? Ако не внесете бюджет, до края на април служебното държавно управление би трябвало да внесе подобен “, уточни президентът и даде думата на водача на ГЕРБ.
„ Благодаря за поканата. Българският народ сподели по този начин, само че сподели и че еедна партия няма да се оправи сама и всеки водач, който регистрира и не регистрира този факт, не може да отговори на вашите въпроси. Сякаш изречените думи са алена линия във времето. Хората споделиха, че без ГЕРБ не може, само че ГЕРБ не може ръководи самичък. Имаше такива времена. Затова ни би трябвало доста самообладание. Вие сте по-млад, само че Илияна помни най-голямата добродетел на една партия беше да сложи страната пред партийното и гласоподавателите. Сега е тъкмо противоположното “, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР