Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че при ротацията на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че при ротацията на
Коментари Харесай

При ротацията в кабинета няма да има министри на ДПС, обяви Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че при ротацията на държавното управление през март, ще бъде спазено съглашението и Мария Габриел ще заеме поста министър-председател. Така Борисов опроверга появилите се информации, че може да стане министър председател, съобщи БНР.

Относно промяната на министри някогашният министър председател разяснява, че ще се разисква свършената работа от настоящето държавно управление и тогава ще се вземе решение за промени в кабинета.

Министри от Движение за права и свободи няма да има, тъй като партията е декларирала, че няма да взе участие директно в ръководството, добави той по отношение на присъединяване на представители на придвижването в ръководството.

А във връзка участието на България в Шенген по суша Борисов съобщи, че е оптимист: " С общи старания – на страната, на президента в това число, можем за няколко месеца да създадем по този начин, че българите да употребяват и сухопътната граница като шенгенска, зависи единствено от нас ".

А каква е задачата на инспекциите в данъчните хранилища на „ Лукойл Нефтохим Бургас “, които започнаха митнически чиновници от през вчерашния ден?

" Мисля, че инспекцията е нещо като висша форма на доверие от страна на страната към тях. Единственото, което сме желали ние, е да не обслужваме ползите на Русия, свързани с такива големи пари ".

404 млн. лв. ще бъдат вложени от държавния бюджет за общински планове в Бургаска област стана ясно още при визитата на водача н ГЕРБ Бойко Борисов. Средствата са обезпечени, а плановете ще бъдат финансирани през идващите 3 години.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР