Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отказа му да даде

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отказа му да даде
Коментари Харесай

Борисов: За чужди деца да давам ДНК-проба? Я престанете!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отхвърли му да даде ДНК проба по делото " Барселонагейт ". Според него въпросът се употребява с изгода на политическите упоритости на досегашния основен прокурор Иван Гешев.

" За непознати деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Я, престанете! От последните 2 - 3 седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов, даже, нарушавайки служебните си задължения. Всичко това, тези няколко седмици, беше да се направи основата на политическа партия. Гешев не закачи Движение за права и свободи нито един път, а на мен и на Кирил Петков ни желае имунитетите ", сподели Борисов.

Той уточни, че години наред е бил без имунитет, само че прокуратурата е реагирала едвам в този миг.

" Аз години наред не съм имал имунитет. И когато човек желае да си прави партия отново на моя тил... по този начин беше и с Бареков, и с Яне Янев и с Българска социалистическа партия. Видно и явно е, че Гешев желае да ни дискредитира мен и Кирил Петков, тъй като пречим на неговия политически план ", сподели Борисов.

Той посочи, че нито е взел участие в свалянето на Иван Гешев, нито в избора на Борислав Сарафов и неговата заместничка Мария Павлова, която до през вчерашния ден беше заместник-министър на правораздаването.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР