Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза в петък, че убитият

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза в петък, че убитият
Коментари Харесай

Поне крехко доверие. Борисов потвърди, че Алексей Петров е участвал в съставянето на кабинета

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели в петък, че убитият неотдавна Алексей Петров е взел участие в сформирането на държавното управление.

Петров на 16 август в столичния квартал " Драгалевци ". Малко по-късно представители на предходното служебно държавно управление, назначено от президента Румен Радев, както и на Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " ИТН ",, че Петров е посредничил за съставянето на държавното управление на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) с ГЕРБ.

От трите опозиционни партии използваха случая и с цел да обвинят съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и неговия татко във връзки с Петров.

" Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков , с тях. И той, като всички нас, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след петте следващи избори и най-малко за значимата законодателна рамка ", сподели Борисов в коридорите на някогашния Партиен дом. Там се организира първото парламентарно съвещание от есенната сесия.

Той не даде детайлности, като добави, че са правени срещи с присъединяване на някогашната барета. Целта им по негови думи е била двете обединения в ръководството да си имат " най-малко нежно доверие ". Борисов отхвърли на диалозите, на които е участвал, да е бил предлаган държавен пост на Петров, като не изключи опцията това да е ставало по различен метод.

Алексей Петров е някогашна барета, някогашен консултант в Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) и академични учител.

В последните години той рядко се изявяваше обществено. Това се промени след на някогашния основен прокурор Иван Гешев и.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР