Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада партиите в парламента с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада партиите в парламента с
Коментари Харесай

Неочакван ход от Борисов. Протегна ръка

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада партиите в Народното събрание с непредвиден ход. Без да загатва думата кабинет, той пусна умишлен пост във Facebook, в който ги предизвика да се замислят допустимо ли е болшинство за сформиране на държавно управление.

Настоящият парламент събира огромни болшинства по разнообразни тематики. Доказателство е приемането на предложенията на ГЕРБ/СДС за хората с увреждания със 184 гласа " за ", нито един " срещу " и нито един " въздържал се ", написа някогашният министър председател след края на пленарния ден.
-->
Ето целия пост на Бойко Борисов:

Днес със 184 гласа " за ", нито един " срещу " и нито един " въздържал се " народните представители одобриха на първо четене предложенията на ГЕРБ-СДС хората с увреждания да не губят правата си при забавено освидетелстване и да не бъдат ощетявани.

Досега огромните забавяния в решенията ги оставяха месеци наред без пенсии и обществена помощ. Сигурен съм, че законът ще бъде признат и на второ четене. Към края на третото държавно управление, което управлявах, средствата за хората с увреждания бяха увеличени 4 пъти и доближиха съвсем 3 милиарда лева

Днешното гласоподаване затвърждава думите ми, че това Народно събрание събира огромни болшинства по разнообразни тематики. Напомням, че с такива болшинства бяха гласувани решенията и за обезщетенията за електрическа енергия за бизнеса, и за “удължителния ” бюджет, и за Еврозоната, и за Шенген, и за Украйна, и за F-16. 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР