Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ потвърди вече изговорената позиция на

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ потвърди вече изговорената позиция на
Коментари Харесай

Карадайъ потвърди: ДПС чака оставка на целия кабинет

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ удостовери към този момент изговорената позиция на Движението - оставка на държавното управление. Очакваме дружно с оставката на към този момент декларираните министри, в Народно събрание да се внесе оставка на целия кабинет, съобщи в коридорите на Народно събрание той, след трусовете в ръководещата коалиция и напускането на Има Такъв Народ.

По-рано Йордан Цонев прикани " да изметем това неразбирателство в политиката ", като даже не назова министрите на Политическа партия държавно управление.

На въпрос дали биха подкрепили кабинет на малцинството Карадайъ уточни, че такава тематика от юридическа позиция пред тях няма. " От политическа има поръчки за подаване на оставки, а процедурата е ясна. Те би трябвало да бъдат импортирани в Народно събрание, да бъдат прегледани. От Движение за права и свободи от първия ден на това държавно управление, на което дадохмео ценка, че е най-лошото от демократичните промени насам ", уточни той. Карадайъ чака декларираните оставки. И отново повтори, че такава би трябвало и от целия кабинет. Движение за права и свободи няма да поддържа нови министри с този кабинет и мандат.

Движението към този момент е дало и оценката си за Бойко Рашков и също няма да гласоподава " за " той да оглави КПКОНПИ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР