Лидерът на Да България Христо Иванов се отправи към Росенец,

...
Лидерът на Да България Христо Иванов се отправи към Росенец,
Коментари Харесай

Месец след акцията: Христо Иванов отново отива към Росенец, за да види има ли промяна

Лидерът на " Да България " Христо Иванов се насочи към Росенец , с цел да види какво са свършили или не са свършили институциите близо един месец след неговата акция там.

Христо Иванов " дебаркира " край имението на Доган, посрещна го защита



Тогава той се опита да слезе на брега до летните сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и да забие българското знаме, само че бе спрян жестоко от чиновници на НСО. Събитията тогава станаха един от катализаторите на сегашните митинги и доведоха до отстраняването на шефа на НСО и отвод от услугите на службата от страна на Доган и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Вчера " Свободна Европа " разгласи, че макар прдприетите дейности от страна на институциите, достъпът до брега на Росенец още веднъж е блокиран.

Преди да потегли към Росенец Христо Иванов изиска оставката на ръководителя на правната комисия на общината в Бургас - Иво Баев, който е от квотата на ДСБ. Причината е, че Баев е дал своя вот за легализиране на частен път към сараите на Доган, заяви в. " Сега ".

 

Иванов също по този начин съобщи, че няма да престанат да желаят отговори има ли санкции за чиновниците на НСО, които го пресрещнаха предишния месец на плажа пред резиденцията на Доган и го избутаха в морето. " Особено за оня, който захвърли националното знаме ", сподели Иванов.

Последното социологическо изследване демонстрира, че партия " Да, България " е нараснала двойно поддръжниците си и това се дължи на акцията ни в Росенец , акцентира Иванов. Това значи, че не просто можем да имаме депутати самоцелно, а да станем незаобиколим фактор в националното заседание, сподели още Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР