Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред Дарик, че имат

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред Дарик, че имат
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бихме искали Бузлуджа да е място на България, не само на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи пред Дарик, че имат дълготрайна визия за Бузлуджа. " Първата стъпка е да спрем да се разрушава, там е страшна съсипия. Има концепция това да стане Национален музей за история на България, освен на Българска социалистическа партия. ", изясни Нинова.

Нинова към Борисов: Спрете войната с президента, нямате отсреща Плевнелиев

Тя разяснява и позицията на Българска социалистическа партия по отношение на контракта за добросъседство сред България и Македония, който се чака да бъде подписан на 2 август.

" Подкрепяме напъните за сключване на този контракт. Имам един въпрос, който задавахме и в парламентарния надзор - някой виждал ли го е този контракт? Никой не го е виждал. Изведнъж стана такава блъсканица и дандания за този контракт, а никой не го е виждал. На какви езици е написан? Какво написа вътре? Дайте да го прочетем този контракт, господин Борисов. ", добави водачът на социалистите.

И добави, че съгласно нея този контракт " би дал различен звук на Балканите ".

Нинова: Борисов изпуска нещата от надзор

По мотив идното българско председателство на Европейския съюз Корнелия Нинова изрази мнение, че " не може председателството да са едни обири на едни плочки в НДК. Какво бихме създали ние? Отдавна щяхме да внесем в Народното събрание цели за председателство. Политики. Какво ще желаеме. Има доста неща, които липсват. "

Нинова разяснява и последните събития в Асеновград, където деветима роми бяха арестувани поради побой над млади гребци и техните родители. " Да спре да се краде от парите за интеграция на ромите. В тази работа се наляха доста пари в годините на прехода. Резултат никакъв. Нито повишение на равнището на начетеност, нито претовареност и работа. Да се спре да се краде от тези пари, които отиват там. Г-н Борисов е прав за образованието. Непременно нещата би трябвало да тръгнат от образованието. Тези хора до момента в който не се образоват - нито ще имат работа, нито ще се интегрират. ", изясни Нинова. По тематиката Нинова: Борисов прави тежък грях в политиката (ВИДЕО) Корнелия Нинова поддържа митинга на служителите на реда и ги прикани да не стопират Нинова към Борисов: Спрете войната с президента, нямате отсреща Плевнелиев
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР