Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обяви против предложението на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обяви против предложението на
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ ни вкарват в правен абсурд и демонстрират морална нищета

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се разгласи срещу предлагането на ГЕРБ съкратеното правосъдно произвеждане да остане и настоя да бъде оттеглено.
„ Законопроектът е импортиран като опция на този на Българска социалистическа партия. По тази тематика няма опция, за свиреп изнасилено и убито дете единствената опция е възмездието “, съобщи тя.
„ Нека да не влагаме политически и партийни пристрастия, а да гледаме обективно на обстановката. Не разбирам за какво всяко друго мнение схващате като всяване на ненавист “, разяснява Нинова.
„ Обръщам се към министър Данаил Кирилов и вие скъпи близки на жертви и пострадали- да пристигна тук и от трибуната да ви се извини. Не може да каже, че някой ви разкарва напред обратно, с цел да просълзявате народни представители “, прикани Корнелия Нинова.
По мотив приемането и на измененията в Наказателен кодекс за правосъдното разследване, тя се обърна към ГЕРБ: „ Вкарвате ни в юридически парадокс, държите се политически лицемерно и демонстрирате морална мизерия. Оттеглете този закон “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР