Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да не се участва

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да не се участва
Коментари Харесай

Нинова: Не участвайте в комисията за промяна на Конституцията

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани да не се взе участие в комисията за смяна на Конституцията, оповестиха от пресцентъра на левицата.
" Призовавам всички адвокати, конституционалисти, цивилен организации и партии, специалисти и общественици да не одобряват поканата и да не вземат участие в работата на гласуваната през днешния ден парламентарна комисия за промяна на Конституцията, управлявана от Десислава Атанасова.
 Създадоха Временна анкетна комисия за Конституцията, само че без присъединяване на представители на Българска социалистическа партия Създадоха Временна анкетна комисия за Конституцията, само че без присъединяване на представители на Българска социалистическа партия
Народното събрание гласоподава основаването на Временна анкетна комисия за разглеждане на плана на нова Конституция. Точката бе включена в...
Проектът на ГЕРБ и съставът на комисията са насмешка с правото и удар по държавността. Дискусиите в тази комисия ще легитимират похищението над правовата, обществената и демократична страна ", сподели тя.
Припомняме, че по предложение на ГЕРБ.
За ръководител на Комисията бе определена Десислава Атанасова от ГЕРБ, а за нейн заместител Искрен Веселинов от " Обединени патриоти ". Членовете на комисията са: Красимир Ципов и Тома Биков от ГЕРБ, Борис Ячев и Христиан Митев от „ Обединени патриоти “, Симеон Найденов, Пламен Христов и Ирена Пешева от „ Воля “ и Спас Панчев от групата на самостоятелните депутати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР