Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи като позор ставащото в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи като позор ставащото в
Коментари Харесай

Нинова: Да изберем най-възрастния, ако не - заставаме зад Вигенин

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира като срам ставащото в Народното събрание през последните два дни. 

" Това е срам. И не е правилно, че не се е случило нищо. Случи се голямо нещо за страната и значимо за народа. Това е най-тежкият удар върху парламентарната република и народна власт, и партийната система. " - съобщи тя.

Ако няма парламент, няма бюджет, няма нарастване на пенсиите, няма обезщетения за ток, има растящи цени и неспособност на българската парламентарна народна власт обикновено да отговори на тази обстановка и да поддържа народа си за зимата, уточни Нинова.

" Като че ли има настройка за избори, добави тя. Трудно извадихме Българска социалистическа партия от етикета „ статукво “ и влязохме в съюз с други партии, започнахме смяната. Връща се оня дух на залепяне на партии на статуквото и партии на смяната. Не одобряваме репликата, че би трябвало да се забележим в зала Запад и да няма задкулисие, излиза, че ние сме се събрали в председателския кабинет и излиза, че в залата дискутираме нещо подмолно. Българска социалистическа партия няма да се трансформира в облик на задкулисие, акцентира Нинова. Не отдръпвам кандидатурата на Кристиан Вигенин, дано да обсъдим критериите, той дава отговор на тях. Стига сме си играли на кукли! " - прикани Нинова.

" Подкрепям и първичния вид да се обединим към най-възрастния. Ако не стигнем до единодушие, ще възобновя кандидатурата на Вигенин и ще я подложа на гласоподаване. " - уточни тя. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР