Лидерът на БСП Корнелия Нинова очаква на днес Бойко Борисов,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова очаква на днес Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Нинова чака за среща в НС Борисов, Карадайъ и Янев - Политика

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чака на през днешния ден Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев в 11 ч. в зала " Изток " на Народното събрание. 

Нинова съобщи през вчерашния ден, че вижда " сдържан " късмет за сформиране на постоянен кабинет с третия мандат. 

" Разговарях с госпожа Нинова за лидерска среща и заявих наличие. Не съм поставял условия. Решението на Националното ни заседание е ясно - не можем да участваме или да подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия. Смятам обаче, че е време за сериозен диалог сред водачите на партиите. Дължим почитание и отговорност пред гласоподавателите си. ", написа във фейсбук Борисов. 

Според Движение за права и свободи към момента има късмет за държавно управление, а водачът на " Български напредък " Стефан Янев акцентира, че ще не престават да държат на документално съглашение. Продължаваме промяната, Демократична България и Възраждане отхвърлиха да участват на. 

Ще беседваме с Българска социалистическа партия дружно с " Демократична България ", само че няма да е през днешния ден. Продължаваме промяната няма да поддържа държавно управление на Българска социалистическа партия, само че ще приказваме с тях за политики, съобщи през днешния ден Иван Христанов от Политическа партия по Българска национална телевизия. 

" Бойко Борисов надали ще участва на срещата, той ще изпрати преторианската си армия. Ако пристигна на тези диалози, ще бъде забавно ", добави Христанов. 

Нинова към този момент направи поръчка, че в случай че на лидерската среща не бъде реализирано единодушие по целите на левицата, няма да продължава с опитите за сформиране на държавно управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР