Личният лекар на Алексей Навални и други медици бяха спрени

...
Личният лекар на Алексей Навални и други медици бяха спрени
Коментари Харесай

Не пускат лекарите на Навални при него

Личният доктор на Алексей Навални и други медици бяха спрени през днешния ден на входа на наказателната колония, където Навални бе трансфериран поради влошено здравословно положение, съобщи Франс прес.
може да издъхне всеки миг, сигнализират неговите сподвижници.
Анастасия Василиева, персонален доктор на Навални и началник на опозиционен профсъюз, съобщи, че не е съумяла да види през днешния ден своя пациент, както и всякога, когато се е опитвала да се срещне с него, от началото на март - откогато е хвърлен зад решетките.
 Навални ще бъде награден за битката му в поддръжка правата на индивида Навални ще бъде награден за битката му в поддръжка правата на индивида
Руският опозиционен водач Алексей Навални, който излежава присъдата си в пандиза, завоюва влиятелна интернационална премия в региона на...
" Това е прекомерно неуважително държане с хора, пристигнали просто да изпълнят човешкия си дълг, лекарския си дълг да оказват помощ на един пациент ", съобщи тя за Агенция Франс Прес пред колонията. По думите й за Навални въпросът е " на живот и гибел ".
 

Таким же составом докторов приехали к ИК-3, так по какъв начин през вчерашния ден при звонке с просьбой осмотреть пациента нам было сказано приезжать с паспортами с 8 утра. Не пускают.
— Команда Анастасии Васильевой (@DrAnastasy)
Затвореният опозиционер спря да се храни на 31 март против изискванията, в които го държат. Той упреква затворническата администрация по-специално в това, че отхвърля да пусне при него доктор, а той страда от двойна дискова херния и загуба на чувствителността в ръцете и краката.
 Местят Навални в стационар на регионална болница за наказани Местят Навални в стационар на регионална болница за наказани
Лекарите взеха решение да трансферират Алексей Навални в стационара на районната болница за наказани във Владимир. Това беше обявено в понеде...
Привържениците на Навални приканиха за демонстрации в цяла Русия на следващия ден, когато се чака годишното послание на Владимир Путин към Народното събрание на страната.
Руската прокуратура счита да забрани придвижването на Навални - Фонда за битка с корупцията, като " екстремистка " организация.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР