Личният живот на певицата Дара може да се окаже абсолютна

...
Личният живот на певицата Дара може да се окаже абсолютна
Коментари Харесай

Дара с поредна партенка за гадже

Личният живот на певицата Дара може да се окаже безспорна мистерия, макар че понякога й приписват кой ли не за гадже. Последният случай е с танцьор от "България търси гений ", а най-известната й случка е тази с Папи Ханс, която също е подлагана на подозрения от светските клюкари.

В неделя вечер Дара и кръшният Димитър Георгиев се появиха в комплект в изданието на "България търси гений ", само че по нищо не личеше да са гаджета. Певицата просто придружаваше гения, който явно пък целеше да се открои в тълпата като се покаже с известна персона.



За по-специалните им връзки се загатна дни преди предаването да бъде излъчено по бТВ. Оказа се, че единственото общо сред двамата е родния им град Варна, от където се и познават. Двамата са работили и по планове на певицата. При представянето си, 27-годишният Георгиев посочи, че е работил като танцьор с "доста известни и забавни реализатори ". Явно едната от тях - Дара ще му бъде и ракетоносител в шоуто за гении.

По рано певицата беше спрягана за гадже и на някогашния модел Тихомир Янков, напомнят паметливи. Двамата се оказаха просто положителни другари, само че това не попречи да ги завъртят като двойка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР