LG SIGNATURE OLED M телевизорът на LG Electronics (LG) се

...
LG SIGNATURE OLED M телевизорът на LG Electronics (LG) се
Коментари Харесай

LG SIGNATURE OLED M 97 в класацията на TIME за най-добрите изобретения за 2023 г.

LG SIGNATURE OLED M тв приемникът на LG Electronics (LG) се подрежда измежду отличените софтуерни достижения за 2023 година в класацията на TIME The Best Inventions1. Всяка година, в продължение на повече от две десетилетия, редакторите на TIME показват най-влиятелните и новаторски нови артикули в изданието си, а тазгодишният лист включва номинации от редактори и репортери на TIME по целия свят, в композиция с онлайн процедура за кандидатстване. Класацията обръща и особено внимание на разрастващи се области като изкуствения разсъдък, зелена сила и устойчивото развиване. Всеки кандидат е оценен по редица основни фактори, в това число автентичност, успеваемост, упоритост и влияние. Резултатът е лист с 200 реформаторски изобретения и 50 специфични споменавания.

Телевизорът LG SIGNATURE OLED M отличен в категория Consumer Electronics, дружно с 13 други продукта от ново потомство. Присъствието на LG SIGNATURE OLED M в този лист не е изненада, имайки поради продължаващото водачество, което компанията демонстрира в OLED технологиите. LG SIGNATURE OLED M 97-inch е първият в света тв приемник за всеобщия консуматор с технологията Zero Connect - безжично решение, което прави допустимо предаването на видео и аудио в действително време до 4K 120Hz. За разлика от стандартните тв приемници, при които всички портове за свързване на външни устройства се намират в профил или откъм гърба, кутията Zero Connect изпраща видео и аудио сигнали безжично към кинематичния, 97-инчов LG екран

Zero Connect кутията оказва помощ за едно по-подредено пространство, което от своя страна дава повече независимост при решенията за интериора в дома. Тя идва с голям брой портове за включване на най-популярните HDMI устройства, като кабелна/сателитна кутия, гейминг конзоли, както и може да се свърже безжично със съчетаем саундбар за по-мощно аудио и в допълнение безкабелно улеснение. Освен свободата за подредбата на дома без кабели, M3 и неговата Zero Connect кутия, разрешават лесна апаратура на новия LG OLED TV, без заплахата от заплетени кабели. Нещо повече, без каквито и да е кабели, които да пречат на потребителите да се насладят на зрителското си преживяване, изискания минимализъм на 97-инчовия тв приемник и неговия One Wall Design, го трансформират в още по-спиращо дъха устройство в дома.

" Когато става въпрос за нови тв приемници в дома, днешните консуматори са по-внимателни към дизайна - те не желаят да виждат кабели ", споделя Дейвид Парк, шеф на отдел " Осигуряване на стойност за клиента " в LG. Масивният 97-инчов тв приемник LG Signature OLED M има единствено един кабел за зареждане. Всички други за периферни устройства (Blu-Ray плейъри, Apple TV и др.), които другояче биха висели на гърба на тв приемника са вместени в кутията TV Zero Connect Box. Използвайки патентована технология, тази кутия предава безжично висококачествени аудио и видео сигнали (например Dolby и 4K) към екрана на разстояние до 30 фута.

Революционният OLED TV M3 дава първокласно качество на картината и звука, както и по-голяма еластичност при инсталирането и свързването. Впечатляващо достижение на технологията и дизайна, безкабелният LG 4K OLED е награден на CES 2023 Innovation Awards в две категории - видео екран и вградени технологии.

Какво е преживяването с LG Signature OLED M?

Прекрасното качество и продуктивност на серията LG OLED evo M е възхитително. Ексклузивен за LG OLED, процесорът α9 AI Gen6 обезпечава невероятната естествена периодичност на освежаване от 120 Hz, Brightness Booster Max и AI технология, която усеща какво гледа потребителя, с цел да избере най-хубавите настройки на картината и звука.
Отделно, Zero Connect кутията работи с гласово различаване, което значи, че потребителите могат да включват и ръководят M3 и обвързваните устройства с елементарни гласови команди.

Въпреки внушителните размери на екрана, M3 елементарно се слива с интериорния фон, с помощта на своя скромен One Wall Design. M3 и интегрираната му скоба се изравнява изцяло със стената, без забележим луфт2, за шикозна, наподобяваща изложба хармония, която добавя впечатляващото качество на картината на самоосветяващия се тв приемник. А новаторската Zero Connect кутия придвижва потребителите в бъдещето, където комфорта и хубостта са основни фактори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР