LG представи на пазара StanbyME Go – необичаен, единствен по

...
LG представи на пазара StanbyME Go – необичаен, единствен по
Коментари Харесай

LG представи StanbyME Go – 27-инчов телевизор в куфар с до 3 часа живот на батерията

LG показа на пазара StanbyME Go – необикновен, уникален тв приемник в куфар с цена от 999,99 $. По-точно, това е 27-инчов 1080p LCD тв приемник, подложен в куфар с вградена батерия и 4 високоговорителя с обща мощ 20 вата (W). Новият артикул поддържа AirPlay, огледално отразяване на екрана, съгласуемост с устройства с iOS и Android, както и Bluetooth, Wi-Fi и гласово ръководство.

Идеята на LG е тв приемникът да се трансформира във правилен сателит по време на пикници, фамилни почивки или спортни събития. Възможностите са лимитирани единствено от въображението на притежателя и 3-часовия живот на батерията на StanbyME Go. Според прессъобщението на LG, екранът на новия артикул „ може да се върти, накланя и завърта в хоризонтална и портретна ориентировка, както и в десктоп режим “.

Телевизорът работи със софтуера webOS на LG, тъй че разполага със общоприетия прочут набор от приложения за стрийминг. Телевизорът може да се ръководи посредством сензорния си екран, включеното в комплекта дистанционно управление, което има лично място в куфарчето или посредством глас.

Производителят твърди, че StanbyME Go поддържа Dolby Vision и Dolby Atmos. Стойността на оптималната бляскавост на екрана не се оповестява, само че специалистите считат, че тя ще бъде много скромна, като се има поради декларираният 3-часов живот на батерията. Твърди се, че тв приемникът може да работи навън при слънчева светлина, само че батерията му ще се изтощава доста по-бързо.

При неявяване на източник на сигнал StanbyME Go може да предложи 8 тематики за обкръжаваща среда, като да вземем за пример „ уютна камина “ или „ плажна сцена със тон от разбиващи се талази “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР