LG Electronics (LG) стартира проекта Explorer с 30-секундна видео покана,

...
LG Electronics (LG) стартира проекта Explorer с 30-секундна видео покана,
Коментари Харесай

LG стартира нова инициатива в търсене на неизвестното при мобилните устройства

LG Electronics (LG) започва плана Explorer с 30-секундна видео покана, подсказваща за смарт телефон от новата гама. Проектът Explorer е самодейност, която ще включва устройства, предоставящи отличаващи се и непредвидени прекарвания, и тактика, която се оправя с нови аспекти в промишлеността. Подробности за плана Explorer ще бъдат обявени публично на 14 септември в 10:00 часа (EDT) на формалния канал на LG Mobile в и във.

LG сътвори плана Explorer с цел да откликне на другите потребности на потребителите със смарт телефони през днешния ден и да отговори на любознанието и вълнението в мобилния бранш. Инициативата има за цел да „ изследва " и да внесе нов живот в неразработените сфери, както и да прекрои сегашното потребителско преживяване със съдействието на свои доверени сътрудници. Проектът Explorer поставя основите и на тактиката на смарт телефоните LG. Той ще се концентрира върху различен тип приложимост, която може да бъде открита в новите дизайни, до момента в който новата Universal линия на LG ще е формирана от набор от съперници устройства, които се концентрират върху метода на живот на потребителите, като LG VELVET.

LG си сътрудничи с индустриалните сътрудници Rave, Ficto, Tubi и NAVER, с цел да създаде неповторими функционалности, които ще усъвършенстват мобилното прекарване с устройствата от плана Explorer. Qualcomm Technologies още веднъж способства с водещата си технология при процесорите и умеенето, предлагащо изключителна работа на диференцираната гама на LG.

Rave предлага на потребителите, където и да се намират, опцията да поддържат връзка и да се любуват на стрийминг наличие, до момента в който Ficto, който е пионер в приходите от шерване на мобилно наличие, сложи началото в световен мащаб на стрийминг услугата си с плана Explorer. Tubi, най-голямата услуга за безвъзмезден стрийминг, подкрепена от реклами, също е един от първите сътрудници на плана Explorer. Южнокорейският водач в търсенето NAVER, който работи в тясно партньорство с LG за Dual Screen, създава нова версия на своя Whale браузър с неповторими функционалности за сърфиране за устройствата от плана Explore.

„ LG и сътрудниците от платформата считат, че е извънредно значимо да показват на потребителите нови и по-различни преживявания в областта на смарт телефоните, " споделя Морис Лий, президент на LG Mobile Communications Company. " LG постоянно е бил водач в основаването на формиращи фактори при смарт телефоните, като това е единственият метод да осъществяваме по този начин нужните нововъведения на пазара. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР