LG Electronics (LG) разширява облачната си гейминг услуга със серията

...
LG Electronics (LG) разширява облачната си гейминг услуга със серията
Коментари Харесай

LG телевизорите предлагат по-голям избор с разширена селекция от гейминг услуги

LG Electronics (LG) уголемява облачната си гейминг услуга със серията си тв приемници от 2023 година, като прибавя 4K (3840 x 2160) поддръжка за NVIDIA GeForce NOW в над 80 страни. Компанията вкарва на пазара и известната Boosteroid услуга в над 60 страни. След въвеждането на Blacknut и Utomik през 2022, тези завладяващи, нови варианти в допълнение усъвършенстват пакета от облачни гейминг услуги, налични за потребителите на LG тв приемници.

С Game Quick Card на webOS 2023, геймърите към този момент имат бърз достъп непосредствено от екрана на тв приемника си, към услуги като GeForce NOW, Utomik, Blacknut, новата Boosteroid, както и към Twitch и YouTube.1 Играчите могат да се насладят на извънредно гейминг преживяване с отличените OLED тв приемници, които дават ултра плавна игра, с помощта на времето за реакция от 0.1 милисекунда (от сиво към сиво), както и ниско закъснение на входа. Първокласните тв приемници на LG дават обещание също и по-персонализирано гейминг преживяване с Game Optimizer менюто и редица функционалности за адаптиране съгласно персоналните желания и характерни за жанра настройки на картината.

Потребителите на тв приемници LG от 2023 година2 към този момент се радват и на гейминг на GeForce NOW на 4K 60fps без нужда от спомагателни приложения, съоръжения или хардуери. GeForce Now сега е наличен и на Full HD (1920 x 1080) на 60fps за LG тв приемниците (модели 2020-2022), работещи с версия webOS 5.0 или по-нова, до момента в който поддръжката на 4K гейминг за GeForce NOW ще бъде налични за определени 2022 модели по-късно. Блокбъстър игри на NVIDIA услугата, в това число Cyberpunk 2077, No Man’s Sky и Warhammer 40,000: Darktide, стават още по-реалистични и динамични, когато се играят на впечатляващата 4K резолюция на първокласните LG тв приемници.

Друго вълнуващо допълнение към облачните услуги за игри на LG тв приемниците, е Boosteroid, най-големият самостоятелен снабдител на облачни игри в света, с над 4 милиона консуматори световно. Само посредством вход в техния Boosteroid профил, притежателите на тв приемници LG TV от 2021 до 2023 (webOS 6.0 или по-актуална) в Европа, Северна Америка, както и част от Латинска Америка, към този момент имат достъп до стотици от най-хубавите видео игри за компютър, в това число някои от най-популярните AAA заглавия, без да е нужна подпора или правоприемник. С 18 сървърни уеб страницата по целия свят, услугата дава надеждна, гладка игра и часове от завладяващо, интерактивно развлечение.

Отдадени на задачата да предложат разнороден избор то гейминг услуги посредством разширение на своята webOS екосистема, компанията ще продължи да си партнира с водачите в гейминг промишлеността, с цел да даде на потребителите си необятна селекция от варианти за другите желания и ползи, до момента в който усъвършенства гейминг качествата на своите тв приемници. Тази година притежателите на тв приемник LG могат да чакат още повече облачни гейминг услуги, в това число Amazon Luna.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР